6 Nisan 2009 Pazartesi

BALONCU AMCA


ECEM BU RESİM İLE ; ÖZDİLEK , 23 NİSAN DÜNYA ÇOCUKLARI VE BARIŞ KONULU RESİM YARIŞMASINDA ÖZEL SERGİ ÖDÜLÜ VE MADALYA KAZANDI.

18 Şubat 2009 Çarşamba

ECEM'İN MEDİHA ÖĞRETMENİ

İzmir Güzelyalı İlköğretim Okulu, Anasınıfı Öğretmeni, Mediha Kepçeoğlu Ecem'in öğretmeni, Ecem öğretmenini çok seviyor. :-))

EMRE'NİN DOĞUM GÜNÜ SEVİNCİ


YAĞMUR ARABASI (MUCİT ECEM)


YANGIN VAR....


ÖĞLEN YEMEĞİ


BABASI ECEM'E KIZIYOR...

SORU:Babanızın size kızdığı bir anı resimleyin ve boyayın.
ECEM'İN CEVABI:Okuldan geldikten sonra yemek yemeden önce buzdolabından çikolata aldığımda babam bana kızıyor :-) (kırmızı dikdörtgen-çikolata)

GECE VE YILDIZLAR


ECEM' İN EN SEVDİĞİ ARKADAŞI


ECEM OKULA GİDERKEN AĞLIYOR :-((


ANNEM VE BEN


CUMHURİYET COŞKUSU


BENİM EVİM ,BENİM ÜLKEM


ÇİRKİN KIZ ;-))


ECEM'İN RESİM SEVGİSİ

Ecem resim yapmayı çok seviyordu.4 yaşındayken resim kursuna başladı.4 ay kursa gitti.Resim öğretmeni Ferayi Taşkırandı.2008 yılında MONAMİ ' nin "Çocuk ve Çevre " adlı yarışmasına katıldı . Başarı belgesi ve ilk madalyasını kazandı.Eylül ayında İzmir Narlıdere Belediyesi, Atatürk Kültür Merkezi'nde tekrar kursa devam etmeye başladı.Özdilek' in açtığı 29 Ekim 2008 Cumhuriyet Bayramı "Cumhuriyet Çocukları" resim yarışmasında "özel sergi ödülü ve madalya " kazandı.Öğretmeni Ferayi Hanım ,ilgisini ve sevgisini hiç eksik etmedi.Onun sayesinde Ecem'in resmi gelişti .Anne ve babası olarak Ferayi öğretmenimize çok teşekkür ediyoruz.